Az épület helyiségei úgy lettek kialakítva, hogy a szeszesital előállítási folyamata az alapanyagok beérkezésétől a végtermék kiszállításáig szabályozott módon történjen, a helyiségek kapcsolata segít elkerülni a mozgatási útvonalak kereszteződését. Az ügyfelek számára váró helyiség lett tervezve, melyből ablakon keresztül követheti a főzés folyamatát.
A vevői elvárásokat, igényeket a több éves tapasztalatok miatt mondhatni pontosan ismerjük már. A jó minőség és mégis megfizethető árak mellett a szolgáltatásokra is nagy figyelmet fordítunk. A palackozásra, valamint a palackozott pálinkák értékesítésére is folyamatos igény volt, amit eddig nem tudtunk kielégíteni.
Vevőink elsősorban a minőséget, a kedvező árat, valamint a rugalmasságot értékelik, igyekszünk majd növelni piaci pozíciónkat a közvetlen segítő partneri hozzáállással, a magas minőség szintentartásával, a kedvező fizetési lehetőségekkel.