Bemutatkozás

Családunk 1985-óta foglalkozik kisüsti pálinkafőzéssel.

A mesterség az évek során apáról fiúra szállt. 2007-ben édesapámtól vettem át a családi vállalkozást, ekkor még a Szögligeti Önkormányzat tulajdonában lévő, bérelt épületben tevékenykedtünk. 2010-ben a vállalkozás modernizálásába kezdtem, melynek célja az volt, hogy a minőséget és az energiatakarékosságot szem előtt tartva, kapacitást növelve, az Európai Unió normáinak megfelelő fejlesztést hajtsak végre. E projekt eredményeként új (a község határain belül) telephelyre költöztünk, ahol minden igényt kielégítő épületbe, teljesen új pálinkafőző rendszer került üzembe helyezésre.
Jelenleg bérfőzést folytatunk, szolgáltatásunkkal a szögligeti lakosok igényeit elégítjük ki.


Szögliget a szlovák határ szélén az Aggteleki Nemzeti Park bejáratánál helyezkedik el. Innen származó erdei gyümölcsök és alapanyagok a térségi hagyományos pálinka cefrézés a gyümölcs kiválogatásával kezdődik. A gyümölcsöket a száruktól, magjuktól, falevelektől, ágaktól kézi erővel tisztítják meg. Nagyon fontos tehát, hogy a cefrébe csak érett, egészséges, tiszta gyümölcs kerül. Ez adja a tiszta, jó, zamatos gyümölcspálinka alapját, mely csakis tiszta forrásból származhat. 

belső tér

Az épület helyiségei úgy lettek kialakítva, hogy a szeszesital előállítási folyamata az alapanyagok beérkezésétől a végtermék kiszállításáig szabályozott módon történjen, a helyiségek kapcsolata segít elkerülni a mozgatási útvonalak kereszteződését. Az ügyfelek számára váró helyiség lett tervezve, melyből ablakon keresztül követheti a főzés folyamatát. 

A vevői elvárásokat, igényeket a több éves tapasztalatok miatt mondhatni pontosan ismerjük már. A jó minőség és mégis megfizethető árak mellett a szolgáltatásokra is nagy figyelmet fordítunk. A palackozásra, valamint a palackozott pálinkák értékesítésére is folyamatos igény volt, amit eddig nem tudtunk kielégíteni. 

vevő

Vevőink elsősorban a minőséget, a kedvező árat, valamint a rugalmasságot értékelik, igyekszünk majd növelni piaci pozíciónkat a közvetlen segítő partneri hozzáállással, a magas minőség szintentartásával, a kedvező fizetési lehetőségekkel.

----------------------------

© Copyright 2020 Bukó László – Minden jog fenntartva
Weboldal: Nánássy László • nanassylaci@gmail.com